|
||||||||||||
![]() Ürünlerimizin toptan satışları TAR-PAZ TARİŞ ÜZÜM PAZARLAMA GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Lütfen www.tarpaz.com.tr adresi ziyaret ediniz. Ürünlerimizin perakende satışları, Konak ve Karşıyaka satış mağazalarımız ile Kooperatiflerimizin satış mağazalarında ve çeşitli hipermarket zincirlerinde yapılmaktadır. Ayrıca ürünlerimiz için Türkiye'nin her yerinden ( 0232 ) 482 12 17 - 484 71 33 - 364 49 04 numaralı telefonları arayarak sipariş verebilirsiniz. İstediğiniz ürünler mesafeye göre 1 veya 2 gün içinde kargo ile adresinize gönderilecektir.
|
||||||||||||
ÜZÜM SİRKESİ: Yaş ve kuru üzümden elde edilen üzüm suyunun ilk olarak alkol fermantasyonuna, ikinci olarak fermantörlerde (jeneratör) asetik asit fermantasyonuna tabi tutulmasıyla elde edilen, salatalarda ve soslarda çeşni maddesi olarak kullanılan bir üründür. Kendine has kokusu ve nefaseti vardır. Ayrıca antiseptik olarak kullanılabilir. |
||||||||||||
FIÇI SİRKESİ: Yaş ve kuru üzümden elde edilen üzüm suyunun ilk olarak alkol fermantasyonuna, ikinci olarak fıçılarda asetik asit fermantasyonuna tabi tutulmasıyla elde edilen, salatalarda ve soslarda çeşni maddesi olarak kullanılan bir üründür. Kendine has kokusu ve nefaseti vardır. Ayrıca antiseptik olarak kullanılabilir. |
||||||||||||
BALSAMİK SİRKE: Üzümden yapılan şaraptan elde edilen ve meşe fıçılarda yıllandırılarak ekstra bir lezzet elde etmesi sağlanan "balsamik sirke" de İtalya'nın Modena bölgesinden bütün dünyaya yayılmış bir sirke türüdür. Yaşlandırıldıkça değeri de artar. Bazıları şaraplardan çok daha pahalıdır. Sirkenin Balsam (Muhteviyatı: Karamelize şeker, tanin, şeker, arabik gam) ve Arabinol (toz arabik gam) ile çeşnilendirilmesi suretiyle ürettiğimiz sirkedir.
Üzüm Sirkesinin İnsan Sağlığına Faydaları:
Bunun yanısıra hijyen amaçlı olarak sirke kullanılabilmektedir. Lavabo banyo gibi sert zeminleri temizlemek için ve sebze ve meyveleri mikroplardan temizlemek için sirkeli su kullanılır. Üzüm sirkesi ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen burayı tıklayınız. |
||||||||||||
ELMA SİRKESİ: Elma sirkesi elma ve/veya elma konsantresinin öncelikle alkol, sonra asetik asit fermantasyonuna tabi tutulması ile elde edilir. Şarap sirkesine göre daha özel bir tadı aroması vardır. Sirke kokusunun çok hakim olması istenmeyen salata ve çorbalarda kullanılır. Bunun yanısıra birçok derde deva olması ile ilgi çekmektedir. İyileştirici özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkündür.
|
||||||||||||
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
|