SATIŞ NOKTALARI:

Ürünlerimizin toptan satışları TAR-PAZ TARİŞ ÜZÜM PAZARLAMA GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılmaktadır. Lütfen www.tarpaz.com.tr adresi ziyaret ediniz.

Ürünlerimizin perakende satışları, Konak ve Karşıyaka satış mağazalarımız ile Kooperatiflerimizin satış mağazalarında ve çeşitli hipermarket zincirlerinde yapılmaktadır.

Ayrıca ürünlerimiz için Türkiye'nin her yerinden ( 0232 )  482 12 17 - 484 71 33 - 364 49 04 numaralı telefonları arayarak sipariş verebilirsiniz. İstediğiniz ürünler mesafeye göre 1 veya 2 gün içinde kargo ile adresinize gönderilecektir.



Konak Satış Mağazamız : Mithatpaşa Cad. SSK Konak Tesisleri B Blok No:7/E   Konak / İZMİR
Tel: 0232. 482 12 17
Karşıyaka Satış Mağazamız : Cemal Gürsel Cad. No:286   Karşıyaka / İZMİR
Tel: 0232. 364 49 04




ÜZÜM SİRKESİ:

Yaş ve kuru üzümden elde edilen üzüm suyunun ilk olarak alkol fermantasyonuna, ikinci olarak fermantörlerde (jeneratör) asetik asit fermantasyonuna tabi tutulmasıyla elde edilen, salatalarda ve soslarda çeşni maddesi olarak kullanılan bir üründür. Kendine has kokusu ve nefaseti vardır. Ayrıca antiseptik olarak kullanılabilir.




FIÇI SİRKESİ:

Yaş ve kuru üzümden elde edilen üzüm suyunun ilk olarak alkol fermantasyonuna, ikinci olarak fıçılarda asetik asit fermantasyonuna tabi tutulmasıyla elde edilen, salatalarda ve soslarda çeşni maddesi olarak kullanılan bir üründür. Kendine has kokusu ve nefaseti vardır. Ayrıca antiseptik olarak kullanılabilir.




BALSAMİK SİRKE:

Üzümden yapılan şaraptan elde edilen ve meşe fıçılarda yıllandırılarak ekstra bir lezzet elde etmesi sağlanan "balsamik sirke" de İtalya'nın Modena bölgesinden bütün dünyaya yayılmış bir sirke türüdür. Yaşlandırıldıkça değeri de artar. Bazıları şaraplardan çok daha pahalıdır. Sirkenin Balsam (Muhteviyatı: Karamelize şeker, tanin, şeker, arabik gam) ve Arabinol (toz arabik gam) ile çeşnilendirilmesi suretiyle ürettiğimiz sirkedir.

Üzüm Sirkesinin İnsan Sağlığına Faydaları:
Üzüm sirkesi tam bir ilaçtır. İştah açıcı olarak, salata ve turşular içine dökülen sirkenin insan sağlığına sağladığı faydalar şu şekilde özetlenebilir;

  • Yorgunluk ve uykusuzluk için yatmadan önce sirkeli su içilmesi,
  • Boğaz ağrılarında, sirkeyle gargara yapılması,
  • Nasırların ve sertliklerin üzerine, sirkeyle ıslatılmış ekmek konulması,
  • Su ile kaynatılıp buharına durulursa baş ağrısı, astım ve cilt lekelerine iyi gelmesi,
  • Güneş yanığına sürülmesi,
  • Bal karıştırılmış sirkeli su her gün içilirse, düzenli kilo verilmesi,
  • Siğillere, sirke döküp üzerine kabartma tozu serpilir ve 15 dak. sonra toz silkelendiği zaman,
  • Kaşıntılara ve cilt çatlaklarına sirke sürülmesi,
  • Sirkeli bezin mide üzerine konmasında bulantı ve kusmayı önlemesi,
  • Sirkeli bezin varislere konması,
  • Sirkenin orta dereceli yanıklarda da kullanılması,
  • Kepekli ve mat saçlar için durulama suyuna sirke ilave edilmesi,
  • Cildi yumşatmak, parlatmak için banyo suyuna bir miktar sirke ilave edilmesi,
gibi birçok faydası vardır.
Bunun yanısıra hijyen amaçlı olarak sirke kullanılabilmektedir. Lavabo banyo gibi sert zeminleri temizlemek için ve sebze ve meyveleri mikroplardan temizlemek için sirkeli su kullanılır.

Üzüm sirkesi ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen burayı tıklayınız.




ELMA SİRKESİ:

Elma sirkesi elma ve/veya elma konsantresinin öncelikle alkol, sonra asetik asit fermantasyonuna tabi tutulması ile elde edilir. Şarap sirkesine göre daha özel bir tadı aroması vardır. Sirke kokusunun çok hakim olması istenmeyen salata ve çorbalarda kullanılır. Bunun yanısıra birçok derde deva olması ile ilgi çekmektedir. İyileştirici özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkündür.

  • Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun asit alkali dengesini korumasını sağlar. Örneğin kalsiyumun daha verimli kullanımını sağlayıp bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken bir yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini kırar.
  • Sodyumun etkisini yansızlaştırarak yüksek tansiyondan korur.
  • Kollestrolü düşürür. İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince kalmasını sağlar.
  • Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder. Yağlı mukus kalıntılarını parçalar.
  • İçerdiği potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler.
  • Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir yada buhusu yapılır.
  • İdrar yolu enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır.




AMBALAJ ÇEŞİTLERİ: